Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Дунав започва подготовката с двама нови в понеделник

Дунав започва подготовката с двама нови в понеделник

Novsport

В понеделник „Дунав” стартира подготовката си с медицински прегледи на играчите, които ще се проведат на базата на „Царско село”, съобщи изп. директор Ивайло Петков.

Първата група ще бъде от 8 футболисти, които живеят в София и близките населени места.

Останалите 8-9 души ще пътуват утре от Русе, ще пренощуват в София и ще минат прегледи във вторник.

След това всички ще се приберат в Русе, като на 10 януари всички футболисти ще бъдат на първа тренировка на стадион „Дунав” в Русе. В понеделник се очаква клубът да подпише договори с двама играчи от българското първенство, като се преговаря и с още двама-трима футболисти от България.

На лагера в Анталия към отбора ще се присъединят и двама чужденци – халфове, сенегалец, който играе във Франция и бразилец, състезаващ се в клуб от родината си. Ръководството на „Дунав” преговаря и с нападател от чужбина, който да започне да тренира с отбора преди заминаването за Анталия, пише "24 часа".

Очаква се треньорът Малин Орачев да прецени в игрова обстановка, дали чужденците ще вършат работа на „Дунав”. „Дунав” на 18 януари ще играе първата си контрола в Дряново с „Ботев” Гълъбово. На 20 януари русенци летят за лагера в Анталия, където на 22 срещат за контрола австрийския отбор „Сенкт Пьолтен”, на 25 – „Кайсар” на Стойчо Младенов, на 27 януари – „Черноморец” Одеса.Желанието на Орачев да налага нов стил в отбора води до повече контролни срещи, уточни Ивайло Петков. На 31 януари „Дунав” ще срещне „Криля Советов”, на 3 февруари играе с „Шинник”, прибира се на 4 февруари в България. Последните си две контроли преди първенството русенци ще изиграят на 7 февруари с „Несебър” и на 10 с втория отбор на „Лудогорец”, и двата в Разград.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша