Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Енгибаров: Доволен съм от работата, която свършихме в подготовката

Енгибаров: Доволен съм от работата, която свършихме в подготовката

Novsport

Отборът на Витоша (Бистрица) завърши подготвителния си лагер и се прибра в София, където продължава тренировките за новия футболен сезон. По време на подготовката тимът, воден от Енгибар Енгибаров, изигра пет контроли, в които постигна две победи, загуби два мача, а срещата с македонския Академия Пандев бе прекратена при резултат 0:0.

"Доволен съм от работата, която свършихме в подготовката. Футболистите се стараха много и тези резултати ще дойдат съвсем скоро. В контролите не беше толкова важен какъв резултат ще постигнем, а как ще работим, какво ще постигнем. Каква визия ще направим. Да има сплав от опитните и млади футболисти, да развием младите играчи, с които разполагаме. Няма да е лесно, но ще трябва да изграждаме нов отбор. Опитист съм. Има единомислие с ръковоството на клуба да разваме млади футболисти. Селекцията е в движение, продължаваме да търсим нови футболисти. Имам страхотни моменти от времето като футболист в Славия. Сантименти като професионалист нямам. Те са фаворити, а ние ще подходим с нужното уважение и респект към тях", каза Енгибар Енгибаров в интервю за "Хоризонт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село