Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Енгибаров: За Гинес сме с толкова дебютанти

Енгибаров: За Гинес сме с толкова дебютанти

Novsport

Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров потвърди, че в отбора ще има промени след редицата грешки на млади футболисти. Коментарът дойде след поражението от Арда с 1:3, където Витоша „подарил” според Енгибаров головете на опонента. Наставникът довери, че още другата седмица клубът от Бистрица ще вземе по-опитни футболисти, за да продължи сезона.

„Мисля, че двубоят го загубихме психологически с този лесен гол. Не знам вече – явно при нас се случват така нещата без опонентът да има положение ни вкарва. В доста мачове така допуснахме подаръци, но това е младостта. Предният мач видяхте, че Георгиев направи страхотен мач, а сега направи разочароващ двубой. Отдавам го на напрежението”, започна Енгибаров.

„Мисля, че опитът на нашия отбор е малък, тъй като имаме много млади. Ще кандидатстваме за книгата на Гинес, тъй като за четири кръга имаме петима дебютанти в първенството. Потенциалът ни е такъв, липсва ни опит. Гъргоров се контузи и мисля, че още другата седмица ще вземем мерки с по-опитни играчи. Явно младите не могат да се справят. Това са детински грешки, тъй като ако бяхме продължили по начина, който играхме – мачът щеше да се развие по коренно различен начин”, завърши Енгибаров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село