Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ето кой доведе Делио Роси в Левски

Ето кой доведе Делио Роси в Левски

Novsport

Футболният агент - Лъчезар Танев призна, че той е бил човекът, предложил италианецът Делио Роси на Левски. Според него специалистът тепърва ще разкрива качествата си на "Герена".

"Аз предложих Делио Роси като един от вариантите за Левски. Той не е паднал от небето и някой трябва да го е дал като вариант на Левски и това съм аз", разкри Танев.

"Нашият футбол е много странен, играе се по-твърдичко, доста затворено, малко странно в някои моменти. Делио Роси е италианец, който има принцип, като всеки треньор от там, да не допуска гол. Той си е дал сметка, че на този етап не трябва да допуска голове и после да вкарва, за да печели".

"Напред има доста постове, които не са на ниво. Човекът играе по начина, по който му позволяват играчите, които има. Друг е въпросът, че има моменти и мачове, в които отборът трябва да играе по-разкрепостено, но работата му и резултатите се гледат на края на сезона", добави Танев в ефира на "Спортно шоу Гонг".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша