Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Етър чака младоци от грандовете

Етър чака младоци от грандовете

Novsport

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков сподели очакванията си за зимната подготовка на отбора. Според него тежките атмосферни условия в началото на януари и студовете, които сковаха България, ще попречат на първоначалните му планове.

“В това лошо време ще трябва да се съобразяваме с атмосферните условия, няма да можем да проведем подготовката, както искахме, в първите 10 дни, но няма какво да направим. От 17 януари заминаваме за Турция и там ще имаме перфектни условия за тренировки”, заяви Бала и коментира зимната селекция.

“Имаме разговори с някои играчи, които искаме да привлечем, мислим да вземем 2-3 момчета, за да засилим конкуренцията. Имаме достатъчно време, за да преценим кой отговаря на нашите условия. Имаме хомогенен състав, не искам да разваляме колектива”, сподели още героят от САЩ’94 и разкри от кои отбори се следят попълнения.

“Ще търсим млади играчи, които взимат по-малко участие в отборите си - ЦСКА, Левски, Лудогорец. Имаме такива варианти, а дали ще станат факт, само бъдещето ще покаже”, заяви още Балъков и накрая разкри желанието си за новата година, свързано с българския футбол.

“Съдиите също са хора, но се надявам да грешат по-малко”, завърши Бала.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша