Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Жеферсон: ЦСКА иска да преподпиша

Жеферсон: ЦСКА иска да преподпиша

Novsport

Левият бек на ЦСКА Жеферсон даде дълго интервю за бразилската медия „0 Tempo” в рубриката "Около света". Бранителят говори за ситуацията в отбора в навечерието на решителните сблъсъци от последния кръг.

"Предстои ни много важен двубой, който трябва да спечелим, за да станем шампиони, и да се надяваме, че Лудогорец ще се провали в своята среща.

Лошото е, че стигнахме до ситуация, в която нещата не са изцяло под наш контрол. Ключовият момент беше дузпата, която изпуснахме в прекия ни двубой с Лудогорец. Ако тогава бяхме вкарали, сега щеше да е много по-различно", заяви Жеферсон.

"Имам договор с ЦСКА за още една година - до лятото на 2020-а. Рядко планирам в перспектива какво ще правя. Каквато е волята на Господ, аз ще я приема. Този въпрос го оставям на своя агент.

ЦСКА има желание да преподпиша. Ще седнем, ще говорим и ще видя какво ще е предложението. Разбира се, може да се върна и в Бразилия, където е семейството ми, имам дете там. Но този въпрос ще бъде решен на по-късен етап - след като приключи първенството", каза Жеферсон.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село