Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Звезда на Левски обяви причините за победната серия

Звезда на Левски обяви причините за победната серия

Novsport

Звездата на Левски Паулиньо сподели, че вече е напълно готов за игра. Припомняме, че "синият" играч страдаше от неприятна контузия, извадила го за сравнително дълго време от терените. Техничарят допълни, че разликата между тима от изминалия сезон и този през настоящия, е в мотивацията.

"Вече се чувствам добре. Подобрявам се с тренировките. След последната контрола се чувствах вече и по-добре физически. Не знам дали съм готов за пълни 90 минути, но мисля, че се подобри състоянието ми и вече съм напълно готов за игра", заяви Паулиньо в интервю за колегите от "Дарик" радио.

"Много е хубаво да има качество в твоя отбор, защото това вдига и твоето равнище. Ние трябва да помагаме на Левски да печели своите мачове. Не е важно дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и заедно на терена.

Голямата разлика от изминалия сезон е в мотивацията. Сега тренираме по-мотивирано. Мисленето на футболистите се промени. Интензивността на тренировките се промени също. Ние тренираме по-интензивно и играем по-интензивно.

Срещите с Лудогоец и ЦСКА са напред във времето. Ще мислим за тях, когато трябва. Така трябва да бъде, за да изпълним целите си. Имаме един и същ агент с Луна Виана, но лично не го познавам. Той е малко по-малък от мен и не сме се засичали. От видеото, което видях, ми направи впечатление, а и сега тук го затвърждава. Добър футболист с качества, но е важно да се адаптира бързо", добави той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша