Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Здравков писа “Среден 3” на Лудогорец

Здравков писа “Среден 3” на Лудогорец

Novsport

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков направи интересно изказване след днешната контрола на орлите срещу Локомотив (Горна Оряховица), която те спечелиха с 3:0.

Специалистът обяви, че пише “Отличен” на играчите за старанието и раздаването им в тренировъчния процес на зимната подготовка, но за играта в контролите им поставя “Среден 3”.

“Отборът изгради това, което искаше да направи в живи атаки и сгъстено пространство. Както ще се случи и в първенството. В много от моментите успяхме да направим това, което искахме. Качеството на противника пред вратата не бе много високо, но се видя, че губим концентрация пред гола.

Предстоят ни 6-7 дни, в които ще избистрим стартовите 11. Като тренировъчен процес бих дал отлична оценка на момчетата за добре свършена работа. За мачовете, които изиграхме, давам “Среден 3” по шестобалната система.

Чака ни изключително тежък сезон. Всички момчета осъзнават, че тези 6 точки са и много, и малко. Противниците ще се опитат да стопят тази разлика”, коментира Здравков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село