Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ивайло Андонов: За една година не чух Радуканов да каже, че е виновен за нещо

Ивайло Андонов: За една година не чух Радуканов да каже, че е виновен за нещо

Novsport

Легендата на Пирин и бронзов медалист от САЩ 1994 Ивайло Андонов сподели мнението си за изминалия сезон на бившия си клуб.

Екс националът заяви пред „Меридиан мач”, че като цяло сезонът на благоевградчани е вървял по низходяща линия и не случайно те са изпаднали от елита.

„Ако се съди по играта на Пирин, загубата от Витоша (Бистрица) е съвсем заслужена. Много се говори за съдията, но той не игра на терена. Играха други. Съдиите са така - един път помагат, друг път ощетяват.

Резултатът, който се получи, е отражение на играта. Няма никакво съмнение кой игра слабо и кой беше по-добър. Пирин цяла година върви постепенно и непрекъснато по наклонената плоскост и в низходяща посока. И това, което се случи, беше ясно и предизвестено.

За мен не е никаква изненада това изпадане, тъй като съм човек, който има поглед върху нещата. За обикновените хора може всичко да е изненада, но те слушат само обясненията на един треньор (б. р - Милен Радуканов).

А този треньор за една година не го чух да каже, че той нещо е сбъркал или за нещо е виновен. Тонът, който държеше през цялата година, подсказваше какво ще се случи. Естествено, не само той носи отговорност. Всички, които са там около него, явно имат вина, за да стигне Пирин до изпадане.В мача срещу Витоша (Бистрица) не ги видях много-много да искат да оцелеят. Пълна трагедия. Публиката на Пирин и нейното присъствие на стадиона също дават красноречива оценка за свършеното през последната една година.

През миналия сезон, а и през по-миналия имаше много хора на стадиона. Сега ги няма и е логично, защото хората не са балъци и не харесват това, което виждат”, обобщи Андонов.

„Нямам представа и не мога да кажа какво ще става с Пирин от тук нататък. Явно го чака „Б" група. Дано се оправят. Но аз бъдещето не мога да коментирам. Коментирам това, което съм видял, а то отдавна подсказваше накъде отиват нещата”, завърши той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша