Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ивайло Петков вече не е изпълнителен директор на Дунав

Ивайло Петков вече не е изпълнителен директор на Дунав

Novsport

Ивайло Петков от вчера вече не е изпълнителен директор на Дунав Русе. Новината бе съобщена по време на първата тренировка. Петков обаче остава в Управителния съвет на клуба, а на негово място засега няма да бъде назначаван друг човек.

„Напуснах поста, защото ще се конкретизирам върху мои бизнес дела, които имам, и върху семейството си. За две години оставих настрани личния бизнес и интереси, но оставам член на УС и с каквото мога, ще помагам. Искам да се спрат всякакви спекулации, че някой ме е излъгал или че аз съм излъгал някого. Няма такова нещо, тръгвам си като нормален човек. Колкото и странно да звучи, няма интриги, няма нещо, което да е причина, тръгвам си по мое собствено желание“, заяви Петков, цитиран от „Тема спорт“. Очаква се Дунав да има нов спортен и изпълнителен директор.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша