Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Иван Вутов: Манолев пробяга повече от целия ни отбор

Иван Вутов: Манолев пробяга повече от целия ни отбор

Novsport

За мен е необяснимо представянето ни. Надявах се, че като играем с отбори като Левски, Лудогорец и ЦСКА футболистите ще искат да се изявят и докажат. Вместо това днес Манолев пробяга колкото целия ни отбор, беше навсякъде, обяви Иван Вутов, който е част от щаба на Верея, след загубата с 1:5 от ЦСКА.

"Учудвам се от липсата на мотивация. Имаме добри и опитни футболисти, но днес бавно мислеха, бавно реагираха, резултатът е реалиен, даже можеха и повече да ни бият", продължи специалистът.

"Ще кажа каквото мисля на Елиаш, а той какво ще сподели пред си е негова работа. Много силна есен с Илиан Илиев, сега няма и помен от онази игра. Ще се съберем утре в съблекалнята и играчите да си кажат честно защо се представиха толкова малодушно", завърши Вутов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша