Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Иван Вутов: Можехме да си тръгнем с категоричен успех

Иван Вутов: Можехме да си тръгнем с категоричен успех

Novsport

Смените ни се оказаха успешни и през вторите 45 минути владеехме играта. Не ми се говори с клишета, но търсехме гола, избяга ни последния удар и решителното подаване. Можехме да си тръгнем и с категоричен успех, коментира помощник-треньорът на Етър Иван Вутов след 1:1 със Септември.

"Знаехме, че Галчев е добър изпълнител на фаулове в близост до вратата и бяхме инструктирали играчите да избягват такива нарушения, но не успяхме да го предотвратим", добави той.

"Сърмов счупи пръст на ръката с идването си при нас и не успя да се включи от самото начало при нас, но това е футболист, който няма нужда от представяне. Нито един отбор от Първа лига едва ли е напълно доволен от селекцията си. Щеше да е по-добре да имаме повече качество, но не може да си го позволим. Факторът за прогреса на Етър в последните два месеца е сработването на опитните футболисти. Всички имат респект от Станислав Генчев. Все още не сме разкрили напълно потенциала си", каза още Вутов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша