Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Иван Иванов и Емин Ахмед се срещат с фенове на Берое

Иван Иванов и Емин Ахмед се срещат с фенове на Берое

Novsport

В края на изминалата година „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“, съвместно с ПФК „Берое“, стартираха една нова инициатива, която да зарадва всички привърженици на „зелените“.

Тя се нарича „Докосни се до своя любимец“ и чрез нея феновете имат възможността да се срещнат лично със своите любимци.

Всеки почитател на „Берое“ ще може да се срещне с играчи и треньори, да размени думи с тях, да се снима за спомен и получи автограф. За последното запалянковците ще имат възможността да вземат автографи от своите любимци върху индивидуална картичка.

Първи гости на инициативата бяха Мартин Райнов, Костадин Пеев, Борислав Цонев, Кохей Като, Душан Перниш и Мартин Камбуров. През тази година гости бяха целият треньорски състав на представителния отбор, Марко Адамович и Педро Еуженио.

В шестото такова организирано събитие ще гостуват Иван Иванов и Емин Ахмед

Събитието ще се проведе на 8.03.2018 г. (четвъртък) от 18:30 часа в Офис-Магазин НФК Берое, който се намира зад Съда, съобщиха от клуба.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша