Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Иван Иванов: Щях да съм в отбор от Топ 5 първенствата, ако не беше тежката травма

Иван Иванов: Щях да съм в отбор от Топ 5 първенствата, ако не беше тежката травма

Novsport

Иван Иванов сподели пред Спортал впечатленията си след първите си дни с екипа на Етър. Бранителят призна, че тежката контузия, която получи преди време, му е попречила да премине в отбор от Топ 5 първенствата на Европа.

“Получих обаждане от Росен Кирилов, разговаряхме в продължение на 5-10 минути. Взех решение да се присъединя към Етър. И на него казах, че основната причина да премина в Етър е той. През миналия сезон отборът се представи много добре под ръководството на Красимир Балъков. Започнаха силно с два-три изненадващи резултата. След това бяха доста припряни. Надявам се с моето идване отборът да се стабилизира. Тренирах два-три дни и играх директно в последния мач. В момента се чувствам най-добре”.

“Всеки ден съжалявам и си мисля за контузията. Най-неприятното беше, че не се възстанових така бързо и очаквано, както е в порядъка на този вид контузии. При мен лечението продължи доста дълго. Натовари ме и психически. Ако не бях получил тази контузия, щях да играя в отбор от Топ 5 първенствата”.

“Надявам се да играя възможно най-дълго време. Запътил съм се към треньорството. В момента посещавам треньорски курсове за лиценз "А". Мисля, че Англия има най-силното поколение, което някога са имали. Много тежък мач. Трябва да бъдем обективни. Мисля, че са много малки шансовете националният отбор да постигне позитивен резултат. Винаги трябва да имаме някаква надежда. Нека се раздават на 100% и да си помагат. Тогава шансовете ще са с една идея по-големи”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село