Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Избягал от Левски пак е пример за най-лошото в Перу

Избягал от Левски пак е пример за най-лошото в Перу

Novsport

Перуанският беглец от Левски Хеан Деса отново стана пример за най-лошото във футбола. В местното издание Diario Depor е поместен голям материал за звездата на Перу Кристиян Куева. В момента той прави фурор в бразилския гранд Сао Паоло, както и в националния тим. Куева е сравнен точно с Деса, като колегите отбелязват, че докато са били в местния гранд Алианца Лима и двамата са били доста луди. И докато Куева се е взел в ръце и в момента е сред звездите на бразилския шампионат, то Деса продължава да е в неизвестност.


„Куева беше същият като Деса. Сега обаче той прави фурор в страната на Пеле. Там, където от много години не сме имали класен футболист във форма“, пишат колегите и съжаляват, че Деса прави всичко възможно, за да затрие кариерата си.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша