Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Венци Стефанов започна чистка в Славия

ИЗВЪНРЕДНО: Венци Стефанов започна чистка в Славия

Novsport

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съвместно с треньорското ръководство на клуба предприеха крути мерки в отбора след изненадващата загуба от Септември с 2:3.

От тима са изхвърлени цели трима футболисти, а един е с последно предупреждение, информира Блиц.

Славия преждевременно прекратява договорите на Ранди Онуоха, Стефан Ашковски и Тейнур Марем. Клубът дава последен шанс на халфа Славчо Шоколаров да докаже, че заслужава мястото си на "Овча купел".

До извънредните действия се стигнало след разговор между Стефанов и Златомир Загорчич.

"Решихме да не правим повече компромиси с хора, които не дават всичко от себе си за доброто представяне на Славия. При следващ подобен случай на безобразни действия от страна на футболистите ще предприемем още по-тежки мерки. Славия е велик клуб с богата история и държи на своята идентичност", заяви Венци Стефанов.

Президентът на Славия анонсира пред медията ни, че още в следващите кръгове треньорското ръководство ще даде път на младите таланти от школата на "белите", защото вярва, че те знаят какво представлява Славия и ще защитават честта на клуба.

"Ще продължим линията на налагане на наши млади дарования. Ние сме клуб, който много разчита на младите български състезатели и сме го доказали", подчерта президентът на Славия.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село