Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Истината за Николай Бодуров и ЦСКА

ИЗВЪНРЕДНО: Истината за Николай Бодуров и ЦСКА

Novsport

Какво се случва с Николай Бодуров?

Наистина ли той не иска да преподпише с ЦСКА, за да премине в казахстански клуб като свободен агент, и поради тази причина е забит на пейката?

За треньорска, шефска или друга контузия става въпрос?

Днес се появи информация, че капитанът на „червените” няма да играе повече до края на сезона, защото не желае да удължи договора си, което вбесило босовете му.

Истината обаче е друга, пише БЛИЦ. Николай Бодуров има сериозен здравословен проблем. Става въпрос не за една, а за две дискови хернии, които го измъчват. Засега те не му пречат да тренира и да играе, но не и пълноценно. Болките се появяват най-вече в състояние на покой. Поради тази причина от известно време Бодуров пие обезболяващи, защото херниите не го оставят на спокойствие най-вече вечер и нарушават съня му.

Факт е, че договорът на капитана на ЦСКА изтича след края на сезона, но как той ще иска да заиграе в чужбина при въпросните здравословни проблеми.

Към Бодуров интерес има от Русия и Казахстан, но дисковите хернии ще му попречат за осъществяването на трансфер.

Освен това Николай минава за един от любимците на „червеното” ръководство, което винаги е било позитивно настроено към него.„Ако Бодуров искаше да се махне от ЦСКА, щеше да си намери отбор още преди няколко месеца, защото от януари той има право да подпише с друг клуб договор, който да влезе в сила от лятото. Тогава все още беше здрав. Всъщност, най-голямото доказателство, че няма проблеми с босовете, са обстойните изследвания, които са му направени и които доказват наличието на двете дискови хернии”, твърдят източници на БЛИЦ.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село