Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Феновете на Берое поискаха Томаш да си ходи!

ИЗВЪНРЕДНО: Феновете на Берое поискаха Томаш да си ходи!

Novsport

Феновете на Берое поискаха оставката на спортно-техническото ръководство на клуба и на целия треньорски щаб, начело с Александър Томаш. Привържениците са недоволни от представянето на отбора през сезона и серията слаби резултати, която отдалечи старозагорци от борбата за място в призовата тройка и за евентуално класиране в Лига Европа.

Запалянковците на "зелено-белите" изпратиха отворено писмо до председателя на Борда на директорите на клуба Илко Русев, в което поставиха исканията си.

"Уважаеми Г-н Русев, Уважаеми Г-да Членове нa Управителния Съвет на ПФК БЕРОЕ - Стара Загора, Ние, организираните фенове на ПФК БЕРОЕ - Стара Загора, искаме да изразим дълбокото си недоволство и притеснение от случващото се в Любимия ни отбор. Чрез настоящите редове изразяваме силното си възмущение от срамните резултати и бездушна продукция през целият пролетен полусезон. За нас, Феновете на ПФК БЕРОЕ - Стара Загора е немислимо да продължим да търпим подобна откровена гавра с Клуба, който за нас е светиня.


Съкрушени и огорчени сме от безразличието на спортно-техническото ръководство и треньорския щаб към посредствените резултати на Клуба. Припомняме Ви, че в рамките на този сезон трикратно имаше обещания към Беройската общност, за Евротурнири без алтернатива. Какво се случи с тези обещания? Само няколко седмици след поредното такова, сме в ситуация да доиграваме сезона без перспектива, поради липсата на футболисти. Предстоят ни мачове на истината. Какво да очакваме от тях?
Какво се случи с "работещия" и "надграждащ" специалист - г-н Томаш? Къде е публиката, пълният стадион? Очертава се поредна нулева година без Призово класиране, без Купа, без Евротурнири...без достойнство. За сметка на това, под ръководството на този спортно-технически екип бяхме длъжни да преглътнем едни от най-унизителните загуби на Клуба в исторически план: БЕРОЕ - ЦСКА 0:3; ЦСКА - БЕРОЕ 6:0; Лудогорец - БЕРОЕ 7:0; БЕРОЕ - Левски 0:4; Ботев Пд - БЕРОЕ 4:1; Локомотив Пд - БЕРОЕ 4:1; БЕРОЕ - Витоша 0:1.


За тези срамни резултати никой не пое отговорност. Бяха изречени само уклончиви обяснения и куп глупости: "загубата е част от футбола", "имаме ментални проблеми", "страх в душите на футболистите", "нужна е подмяна на ДНК-то", "много работа предстои", "малките детайли".


Сега е времето отговорността да бъде поета, не само на думи, а с конкретни действия. Твърдо настояваме цялото спортно-техническо ръководство и треньорски щаб, да демонстрира чест и отговорност и да подаде оставка. Ако това не се случи незабавно, Управителния съвет е длъжен да ги освободи. В знак на добра воля и най-цивилизовано настояваме и декларираме, че сме категорични в исканията си. Нека сложим край на агонията! Бездушието е престъпление! МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА!", се казва в писмото.

Според информация на БТА управата на Берое не възнамерява на този етап да се разделя със старши треньора Томаш и неговия екип.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село