Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Изпълнителният директор на Дунав: Седалките на стадиона са въпрос към общината

Изпълнителният директор на Дунав: Седалките на стадиона са въпрос към общината

Novsport

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков смята, че поставянето на седалки на стадиона в Русе е въпрос, който трябва да бъде решен от общината, а не от клуба. Днес УЕФА допусна под 6000 зрители на стадиона заради липсата на повече седящи места.

„За слагане на седалки - това е въпрос към общината, стадионът е общински. Ако може тази година да се направи 1-2 сектора, ще е в плюс за гражданите на Русе. Ние привлякохме шестима нови, колко повече да привлечем. Може да направим още някой трансфер, ако си заслужава футболистът. Винаги когато има добър футболист е добре дошъл. Трудно ще е да повторим постигнатото от предния сезон, но накрая на шампионата се броят точките”, каза Петков след отпадането от Иртиш.

Директорът не скри, че ранният гол на реванша в мрежата на Дунав е съкрушил отбора на Веселин Великов.

„Малко ни попариха ентусиазма с ранния гол, но това е опит в Европа, който се надявам да е положителен за нас в първенството. Повлия ни малко, че със закъснение знаехме, че ще играем в турнира. По принцип правихме подготовка за първенството, колкото беше времето – толкова. Задачата ни е да се утвърдим като фактор в А група. Нямаме супер амбиции като големите отбори”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша