Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Илиан Илиев: Върнахме се години назад - да крещим на съдиите в тунела

Илиан Илиев: Върнахме се години назад - да крещим на съдиите в тунела

Novsport

Треньорът на Верея Илиан Илиев остана доволен от победата с 2:0 над Левски и похвали футболистите за добрата игра в дефанзивен план. "За вдъхване на увереност никой не говори вътре. Ако сме дисциплинирани в дефанзивен план, имаме качествата да вкараме и да победим всеки. Те си изпълниха задачите всички днес. Допуснаха се грешки, но така е във футбола. Можеше и повече да вкараме. На сто процента се раздадохме. Имахме малко брак през първото полувреме, но да не бъдем максималисти. Мисля, че това беше заслужена победа. Взехме си поуките от мача с Черно море."

„Не знам, претенциите на Левски не мога да коментирам. Върнахме се обаче години назад да крещим по съдиите в тунелите. Не сме излизали да плачем, когато са грешили срещу нас. Срамно е Левски да търси оправдание в съдиите, че Верея, които нямаме един организиран фен, ги победи с 2:0.”

Първо трябва да кажа, че мача с Черно море дойде навреме. Независимо от тежката загуба. Той е причината да победим в следващите два мача. Има големи пропуски в организацията на клуба и трябва да се решават сега. Не може да се продължава така в дългосрочен план. Няма много време да сме в това състояние и да сме заедно", добави Илиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша