Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Илиан Илиев: Никой нищо не знае! Трябваше собственикът да дойде и да каже нещо

Илиан Илиев: Никой нищо не знае! Трябваше собственикът да дойде и да каже нещо

Novsport

Натавникът на Верея Илиан Илиев бе изнервен след равенството с Витоша (1:1). Специалистът коментира както мача, така и обстановката в клуба, която продължава да бъде твърде напрегната, заради неяснотата около финансирането.


"Поведоха ни нелепо. Витоша в началото опитваха да се надиграват с другите отбори, но в последно време започнаха да използват по-прибрана тактика. Бранят се добре и трудно на който и да е отбор да отбележи. Дори на ЦСКА беше трудно, а да не говорим за Левски. От тази гледна точка трябваше да въртим фланговете малко по-бързо. Теренът не беше в състояние, за да играем малко по-бързо, както беше нужно. След попадението се изнервихме, тъй като искахме да победим. През второто полувреме скъсихме дистанцията и заиграхме малко по-директно. Фланговите ни хора бяха с обратни крака, за да избягаме от петте защитника и да центрираме навътре. Не успяхме в няколко ситуации. От старанието и себераздаването на футболистите, в тази обстановка, в която нищо не се знае какво ще има утре в отбора, не мога да изисквам повече. Подценихме 1-2 ситуации, но важното е след мача да можем да се погледнем в очите.

Никаква не е обстановката. Никой нищо не знае. Трябваше собственикът да дойде и да каже нещо, тъй като футболистите веднага ги пускаме в почивка. Възпрепятстван е по лични причини. Малко съм изнервен от мача. Не искам да говоря куп глупости. То не глупости, истини ще са. Но нека не се излагаме пред хората. Ще замълча засега. Той обеща няколко пъти, че до следващата седмица всичко ще се оправи", коментира Илиан Илиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша