Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Йордан Върбанов е новият треньор на набор 2004 в ДЮШ на Витоша

Йордан Върбанов е новият треньор на набор 2004 в ДЮШ на Витоша

Novsport

Обявилият вчера официално край на кариерата си Йордан Върбанов е новият треньор на набор 2004 в ДЮШ на Витоша (Бистрица). Доскорошният защитник и капитан на „тигрите“ сложи край на дългогодишната си кариера и веднага се впусна в новото предизвикателство.

Дузи, който има UEFA “B” лиценз, ще работи с подрастващите таланти в школата на клуба, на които ще има възможност да предаде богатия си опит, натрупан през годините както у нас, така и в чужбина с екипите на ЦСКА, Спартак (Варна), Локомотив (София), Витоша (Бистрица), Хангжоу Грийнтаун и Анхуи Жуифанг.

Днес новият треньор на набор 2004 събра селекцията си за първа тренировка на стадион „Бонсист“. До края на август всички деца ще тренират заедно следобед от 17:00 часа, а от септември, когато започнат училище, ще бъдат разделени на две групи – сутрешна и следобедна.

До началото на шампионата в Зона „София“ Върбанов ще има възможност да провери качествата на всички желаещи да попълнят състава му за новия сезон. За повече информация и директна връзка с младия специалист: 0895 471 779.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша