Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Каква е истината около "изгонения" от Етър Джихат Кямил?

Каква е истината около

Novsport

Във вчерашния ден някои медии тиражираха, че Джихат Кямил е част от чистката в Етър и е изгонен от ръководството на клуба, но всъщност нашата медия реши да оповести каква е истината около него.

Истината е, че футболистът съвсем коректно се е разбрал с ръководството да разтрогне договора си и, че хората във Велико Търново са подходили към него изключително професионално и с голямо разбиране.

Това ще се види и от официалната информация, която тепърва предстои от клуба да пуснат.

С приствието си в тима през последните години той успя да се утвърди не само като един от лидерите на отбора, но и като жива легенда на новия Етър, който започна участието си от аматьорското ниво, но успя да се изкачи до елита на България.

Със сърцатата си игра през всичките години Кямил е един от най-обичаните футболисти от местните фенове.

Освен това той показа нагледно на един професионален футболист какво отношение трябва да има към отбора и към феновете в момент на раздяла.

Кямил публикува много силни думи в социалните мрежи и изрази голямата благодарност към всички за прекараното време заедно.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша