Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Камбуров сам ще решава дали остава в Стара Загора

Камбуров сам ще решава дали остава в Стара Загора

Novsport

Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори във връзка с двубоя с ЦСКА. Той посочи и как ще протече зимната подготовка на "заралии"

"Берое няма да излезе на "Армията" да играе за точка. Няма да се затворим, а ще се стремим да се надиграваме. Томаш и екипът му са проучили добре ЦСКА и съм сигурен, че са намерили начин как да го спрат", казаГрудев.

"Зимната подготовка ще протече на два етапа. Събираме се на 8 януари, като първата фаза ще е на Старозагорски-те минерални бани. От I Ч 17 януари сме на лагер в Алания, Турция. Там ще имаме 4 или 5 контроли с отбори от силни първенства, доуточняваме съперниците", каза още Грудев.

"Има футболисти с изтичащи договори и в най-скоро време ще преговаряме с тях. Камбуров ни помага много в момента. Той е достатъчно ерудиран и сам може да прецени къде ще е полезен. Камбуров ще реши дали да остане, той вижда добре ситуацията в Берое. За финал искам да поздравя треньорския екип - четвъртото място е добър атестат за работата му. Дано напролет да сме още по-силни", добави Грудев пред "Тема Спорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша