Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Кметът на Пловдив: Ако до края на март не се разберем с Ботев, разваляме концесията

Кметът на Пловдив: Ако до края на март не се разберем с Ботев, разваляме концесията

Novsport

Ако до края на март не постигнем договорка , стартираме процедура по развалянето на концесията, обяави кметът на Пловдив Иван Тотев по повод изтичащият срок за изпълнение на инвестицията по концесията на стадион "Христо Ботев".

Градоначалникът заяви, че скоро ще има среща с ръководството на Ботедв (Пд).

"Имаме писмо от ръководството на футболен клуб Ботев, за това че искат да продължат срока за дострояване на стадион "Христо Ботев". Не знам дари това е възможно чисто юредически. Нашите юристи в момента проверяват ситуацията. През декември имахме среща с Палийкси и тогава говорихме за разваляне на концесията. Тази седмица ще ги потърсим за среща, за да видим, какво точно искат, но първо трябва да видим юристите, какво ще кажат. Искаме да им съдействаме максимално, но работим и в рамките на закона. Ако има нова концесия, тепърва ще се прави обхват на концесията. Защото в свободни разговори има заявени намерения за 7-8 декара зад стадиона“, обясни градоначалникът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша