Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Кметът на Симитли отговори ударно на служителя в Пирин

Кметът на Симитли отговори ударно на служителя в Пирин

Novsport

„Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете.”

Така Апостол Апостолов, кмет на община Симитли, коментира твърденията на Велислав Елезов (пресаташе на Пирин Благоевград), че му е нанесъл побой.

Апостолов посочи още, че сериозните теми са в медиите, а сериозните мъже не хленчат във „Фейсбук”.

Ето и останалата част от отговора му без редакторска намеса от Novsport.com:

„Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник.”

„Не ме питайте „Какво ще кажете за написаното във Фейсбук..?“. Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във Фейсбук има достатъчно недействителни профили дори, които могат да се ползват за набедявате и оклеветяване на всеки.

Апостол Апостолов,
Кмет на община Симитли”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша