Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Костадин Ангелов: Бяхме тотални господари на терена

Костадин Ангелов: Бяхме тотални господари на терена

Novsport

Бяхме тотални господари на терена, това ме прави горд. Мога смело да кажа, че ще бием в най-важните за нас срещи, с самочувствие обяви треньорът на Витоша Костадин Ангелов, въпреки че тимът му загуби с 1:2 от Черно море.

"Не само този път, но и с Ботев, и с Берое се представихме достойно. Аз съм оптимист , че тези точичи, които изпускаме ще ни се върнат от съдбата като три точки", добави той.

"Допускаме глупави голове, това е типично за нас. Работим върху тези неща. За разлика от "В" и "Б" група, миг загуба на концентрация тук ни костват голове, това е проблем на адаптацията", обясни треньорът, известен с прякора Лаптопа.

"Всички които бяха та терена могат да вкарат, проблемът е в неувереността. Ако продължаваме по същата права, ще започнем да бележим и голове. Силните отбори са няколко, другите сме равни, това обаче не значи че сме обречени срещу Лудогорец, ЦСКА и Левски", завърши Ангелов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша