Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Костадин Ангелов: Вкараха ни от засада!

Костадин Ангелов: Вкараха ни от засада!

Novsport

Наставникът наВитоша (Бистрица)Костадин Ангеловзаяви, че отборът му се е представил достойно срещуДунав(0:1). Лаптопа изрази увереност, че ще успее да спаси "бистришките тигри" на баражите.

"Това, че Дунав има предимство, не значи, че е спечелил. В такъв важен мач съдиите не биват да допускат грешки, трябва да са перфектни. Страничният съдия допусна грешка, имаше засада при гола на Ненов. Отборът ни се бори, изразходва физическия си потенциал.

Малшанс срещу отбора на Дунав, случва се за трети път. Мисля, че четвърти път няма да се получи. Трябва да си вкараме ситуациите. Едно от всичките положения, ако си бяхме вкарали в началото на мача, щеше да е различно. Трябва ни един гол. Ще видим какво ще се случи на ответния мач в Русе.Мисля, че и второто полувреме ние диктувахме темпото на игра. Те нямаха положения, освен този гол, който беше наша грешка и съдийска. Имахме и 80-90 процентови ситуации, които не успяхме да реализираме. Напрежение, неумение.

В живота няма нищо на всяка цена. Няма проблем да бъдем спокойни и да реализираме такива ситуации. Отборът ни се представи добре и достойно. Това беше достойна загуба. Ще спечеля още баражи - с Витоша (Бистрица), убеден съм в това нещо", каза специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша