Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Костадин Ангелов: Не ме успокоява това, че го няма Каранга

Костадин Ангелов: Не ме успокоява това, че го няма Каранга

Novsport

Треньорът на Витоша Костадин Ангелов отдаде дължимото на ЦСКА, но отчете, че неговият отбор се представя добре срещу силните отбори в шампионата.

"Срещу лидерите се представихме добре. Не само взехме точка срещу Левски (0:0), но и от играта ни срещу Лудогорец съм доволен (0:3). В Разград обаче определено бяхме ощетени. Ясно е, че сега играем срещу един от топотборите в Първа лига. Нашето предимство е, че никой не очаква нищо от нас, което ни освобождава психологически. Излизаме, играем и каквото стане", каза Ангелов.

"Нямам проблеми в състава, всички са здрави. Долапчиев игра срещу Локо Пловдив, не е в ритъм все още, но самият факт, че успя да издържи 60-70 минути е добър знак. Дано и сега да изкара толкова. ЦСКА доказа заедно с Лудогорец, че е една глава над останалите. Ще ни е трудно, защото съперникът има по-голяма група и повече възможност за ротации. Освен това ЦСКА е и с много сериозна физическа подготовка. Ние ще сме по-уморени. Въпреки че го няма Каранга, мен това не ме успокоява. Имат достатъчно футболисти, които са способни да го заместят", добави Ангелов, който е юноша на ЦСКА.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша