Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Костадин Ангелов: Темпото в елита ни идва малко бързо

Костадин Ангелов: Темпото в елита ни идва малко бързо

Novsport

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви категорично след загубата от Черно море на старта на шампионата, че не се срамува от футболистите и е доволен от показаната игра на новака в Първа лига. "Не се срамувам, мога смело да го кажа, от играта на футболистите, но има още много неща да поправяме. Ако кажа, че не заслужавахме да загубим мача, не знам дали няма да сгреша, защото Черно море имаше чисти положения. Такива имахме и ние. Противопоставяхме се, но малко ни идва бързо темпото, не е като това в Б група, но ще продължаваме да се нагаждаме."

"Както сами видяхте последните 15-20 минути рабрахме какво да трябва правим, изпуснахме хубави ситуации. Нормално е да не може да се ориентираме първите срещи. Надявам се да продължим във възходящ ритъм в следващите двубои."

"Отборите в българския елит не знам дали има начин да бъдеш успешен, всеки си има специфики", добави Ангелов.

"Още не се знае кои отбори са от нашата черга. Не ми се мисли за точки, най-ценното нещо е да се насладим на най-висшето ниво на българския футбол, тази наслада е свързана и с много борба. Интересува ме отборът да играе добре."

"Догми са дали победа или загуба ще вдигне футболистите или ще ги смаже. Трябва да излязат и 90 минути да се стараят и да дадат това, на което са способни", завърши треньорът на Витоша.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша