Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Костадин Ангелов: Тепърва ще затрудняваме останалите отбори

Костадин Ангелов: Тепърва ще затрудняваме останалите отбори

Novsport

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви след загубата с 2:0 от ЦСКА, че неговият отбор заслужава похвала, защото допуска по-малко грешки в защита и намекна, че тепърва футболистте му ще затрудняват другите отбори.

"Мисля, че нямахме шанс днес. Оосбено при първия гол топката се отби в техен човек, после и в гредата. Мога само да поздравя играчите, защото започнахме да допускаме по-малко грешки в защита и тепърва ще затрудняваме доста отбори."

"Много им се иска на останалите,като клуб с много нисък бюджет да отиваме и да се надиграваме. Ние имаме нужда от самочувствие и резултати, които идват точно със солидна игра в защита. Ако успеем да вдигнем прехода от защита в нападение, ще имаме развитие. От желание да задържаме топката започнахме да я ритаме по-често. Сигурен съм, че ще дойде нужния баланс. Излязохме с четирима в халфовата линия, защото ЦСКА имат силни флангове.", допълни той.

"Съдиите бяха перфектни, освен една ситуация при Долапчиев, който разбрах, че не е бил в засада и излизаше сам срещу вратаря. Много рязко сменихме стила си и играчите трябва да свикнат с това нещо.", завърши Ангелов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша