Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Красен Кралев разкри кога започват процедурите за търга за базите на ЦСКА

Красен Кралев разкри кога започват процедурите за търга за базите на ЦСКА

Novsport

Министърът на спорта Красен Кралев заяви, че се надява до края на месеца да започнат процедурите за търга за базите на ЦСКА.


Ръководителят за пореден път заяви, че всичко, което е необходимо от страна на държавата за провеждане на прозрачен търг, ще бъде направено.

“До края на септември ще започнат процедурите за търга за базите на ЦСКА. Всичко като документация трябва да бъде изчистено дотогава. Каквото е необходимо за провеждането на един прозрачен търг, ще бъде направено”, каза Кралев.Днес министърът на спорта Красен Кралев, генералния директор на „Лукойл България“ Валентин Златев, посланика на Русия у нас Анатолий Макаров, откриха на „Герена“ детската шампионска купа по футбол „Лукойл“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша