Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Красимир Балъков изведе Етър за първа тренировка

Красимир Балъков изведе Етър за първа тренировка

Novsport

Етър започна подготовката си за новото първенство в елита. Точно в 10:00 ч. на стадион „Ивайло” отборът бе изведен от Красимир Балъков и неговия щаб Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров под аплодисментите на присъстващите фенове.

Красимир Балъков не пожела да говори пред медиите днес, като в понеделник от 11:00 ч. на пресконференцията, която дава клубът, ще има повече яснота по всички въпроси, касаещи Етър. Изявление направи само административният директор на „виолетовите” Страцимир Тинчев.

„Г-н Балъков към момента има договор с клуба. Дали той ще води отбора и всички важни неща около клуба ще обявим на пресконференция в понеделник, там ще обявим и лагери, контроли, планове.

Засега Етър е напуснат само от Венелин Филипов и Денис Гъргич, с които се разделихме по взаимно съгласие. Има и играчи с изтекли договори, но са тук и водим преговори. В понеделник вечерта стартираме контролите срещу ЦСКА”, заяви Страцимир Тинчев.21 футболисти се включиха в първата подготовка на отбора. Сред тях бяха и Ерик Почански, Румен Руменов, Стефан Неделчев, за които се бяха появили публикации, че се разделили с Етър. От заниманието липсваха само Георги Сърмов и Алиуне Бадара, като нападателят получи разрешение от клуба за закъснението.

Нямаше ги и тримата преотстъпени Пламен Гълъбов, Никола Колев и Аласана Мане, чието бъдеще тепърва ще се решава. Водят се разговори и с нови футболисти, но повече яснота около всички въпроси ще има в понеделник.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша