Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Краси Балъков: Остават ни 5 стъпки до голямата цел

Краси Балъков: Остават ни 5 стъпки до голямата цел

Novsport

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков използва социалната мрежа "Фейсбук", за да надъха феновете на тима за предстоящите срещи, в които "виолетовите" могат да стигнат до бараж за място в Лига Европа.

Съобщението на Красимир Балъков до привържениците на "болярите":

"Скъпи приятели, дойде време за решителните мачове, които ни доближават до поставената цел. Остават още само пет стъпки до нея. И първите две са тази седмица на 7-ми май в Пловдив и на 10-ти май във Велико Търново срещу Локомотив Пловдив.

Двубоите с този съперник винаги са носили много висок емоционален заряд, динамика и истинска футболна битка. Не се съмнявайте, че така ще бъде и този път. Затова отново призовавам всички, които имат възможност да дойдат на стадионите в Пловдив и няколко дни след това на "Ивайло" и да подкрепят момчетата и отбора на "Етър". Пътя до успехите през сезона ние извървяхме заедно. Нека до края на пътя ни покажем, че футболът във Велико Търново се възражда и ние ще го извървим заедно. Нека за пореден път докажем, че публиката и отборът на Етър са едно цяло и заедно вървят по пътя към успехите.

Очаквам вашата мощна подкрепа на 7-ми май на стадион Лаута в Пловдив и на 10-ти май на "Ивайло"!Ваш Красимир Балъков"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село