Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Краси Балъков: С ВАР резултатите ще са различни

Краси Балъков: С ВАР резултатите ще са различни

Novsport

Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков апелира за въвеждане на системата за видеоповторение (ВАР) още през следващия сезон.

„Именно тази ВАР система е изключително важна. Дори спортният министър, излезе след нашия мач с Левски и обяви, че тази система до три години трябва да се въведе.

Мисля, че тази система трябва да я въведем още догодина, ако ни е възможно. Дори и да струва малко по-скъпо, Футболният съюз трябва да направи всичко възможно да въведе системата“, сподели Краси Балъков в Пресклуб България.

„Много неща се случват по време на мач и ако я има ВАР, резултатът ще бъде съвсем различен. А дори и ритъмът на игра може да се промени в някои от отборите. Свързано с неща, които съдията може да види, понякога съдията е далеч от дадена ситуация. И нещо неправилно отсъдено може да се промени. Защото всички сме хора и бъркаме“, коментира още Балъков.

„Ситуацията е малко по-различна, в момента имаме 30 точки, в една комфортна зона се намираме, доста работа свършихме. Футболистите се убедиха, че трябва да бъдат постоянни, да гонят постоянно своите цели.

Спортно-технически сме много доволни, след като сме на 1 точка след шестия – Черно море. Знам, че имаме потенциал за шестицата, но ще бъде много тежко и трудно“, коментира още главният мениджър на „болярите“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша