Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски: Писна ми от Камбуров! Не може играчите да ми се лигавят

Крушарски: Писна ми от Камбуров! Не може играчите да ми се лигавят

Novsport

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира сензационната новина покрай напускането на голмайстор №1 на клуба Мартин Камбуров.

"Камбуров сам пожела да си тръгне. Този път обаче аз няма да го спирам. В понеделник ще се видим и ще му подпиша освобождаването. Писна ми от хора в Локомотив, които искат да си нареждат нещата според тях. Не може да ми се лигавят постоянно футболистите", сподели Крушарски пред "Трибуна Пловдив".

"В други държави има играчи, които не си получават заплатите с по цели пет месеца, това си говорихме с колеги от чужбина. Тук за една заплата мрънкат постоянно", продължи Крушарски и добави, че лично е решил да отложи плащането на забавените заплати на отбора, защото е изтекла информация от съблекалнята.

"Кой нормален човек ще носи 200 хиляди лева до Ловеч в пликове, когато е излязла информация по медии и къде ли не, че преди мача играчите ще получат парите си. Ние да не сме луди да носим толкова пари дотам, когато това се знае от не малко хора?! Лично аз наредих да не се плаща днес".

"В понеделник в 16:00 часа ще се разплатя с всеки един футболист. Ще им дам заплатите и ще им кажа няколко приказки. Някои вече си мислят, че са повече от другите българи, които работят в тази страна. От сега нататък в този клуб ще има ред, защото тази разпасана команда е само при нас", завърши Крушарски.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша