Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски рипна срещу феновете: Да си гледат мачовете и да не се бъркат където не им е работа

Крушарски рипна срещу феновете: Да си гледат мачовете и да не се бъркат където не им е работа

Novsport

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова феновете да гледат мачовете на отбора и да не му се бъркат в работата.


„Всичко си е нормално. Машината си върви и я стягаме. Феновете да си гледат мачовете и да не се бъркат там, където не им е работата“, коментира за "Диема спорт" Крушарски.


„Мисля, че нещата са нормални и ще се нормализират още повече. Лошото е, че това се повтаря вече трета година – този начин на действие. Мисля, че ще разберат, че вече не може. Кой каквото си е надробил, това ще си сърба. Казвам до три пъти, четвърти път няма. Трябва да има ред. Без ред няма да стане. Само да ревем и да плачем, че този или онзи ни е виновен, че съдиите ни пречат, че Киро ни пречи, не виждам от това нищо. Всеки сам трябва да оправи своята кошара“, добави собственикът на Локомотив Пловдив.


„За тото абсолютно не може да се говори. Има други пипала, които се опитват да играят. В Локомотив винаги е имало раздори. Виждам тези неща. Отдавна съм тръгнал по пътя, по който трябва да се върви“, продължи шефът на пловдивския клуб.


„Мисля, че намерихме заместник на Камбуров, който от неделя трябва да играе. Кики сам си пожела да напусне Локомотив, значи толкова е локомотивец. Нека изпълни това, което си е пожелал пред всички в автобуса. Назад връщане няма. Който иска, който не иска да лови пътя. Докато съм аз в Локомотив, Воин Войнов ще бъде треньор. Той е доста добър треньор, психолог и човек. Той не заслужава това отношение. Няма да допусна това, което се случи с Илиан и с Едо. Няма да го допусна. Пари ми трябват, а не акъл. Само да си приказваме и да се заплашваме, няма да стане“, каза още Христо Крушарски.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша