Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски ще инвестира 21 млн. лв в стадиона и клубна база на Локо Пд

Крушарски ще инвестира 21 млн. лв в стадиона и клубна база на Локо Пд

Novsport

Локомотив Пловдив да има обновен стадион и клубна база до 6 години. Тази амбициозна цел си постави собственикът на тима Христо Крушарски. Той разкри плановете си пред NOVA.

"Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, ще ги инвестирам. Направил съм така, че част по част това ще стане", каза той.

Обновяването на стадион "Локомотив" ще започна от трибуна "Бесика", а общата инвестиция с базата ще възлезе на около 21 милиона лева.

"За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с базата, защото там нещата са много сложни. Няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да са готови до края на лятото, за да може децата като дойдат, да се настанят в вония си дом", обясни бизнесменът.

Крушарски не си прави илюзии, че със спечелената Купа на страната е станал любимец на феновете: "Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село