Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Левски представя Хубчев след края на сезона

Левски представя Хубчев след края на сезона

Novsport

Петър Хубчев ще бъде представен официално от ръководството на Левски непосредствено след края на сезона за "сините", пише "24 часа".

Именно сблъсъкът с Етър за Европа ще е и едновременно и последен шанс за доказване пред новия наставник на настоящите играчи на Левски, а същевременно ще е определящ и за трансферната политика на клуба.


В зависимост от това дали "сините" ще играят в Европа или не, ще се предопредели колко скоро ще има нови и дали ще бъдат отпуснати повече средства за по-класни попълнения в гоненето на основната цел - най-после на "Герена" да спечелят трофей.


Любопитно е, че веднага след баража на "Герена" седем от потенциалните участници в него ще влязат на лагер под ръководството на Красимир Балъков.

Битката за Лига Европа е на 28 май от 20 часа.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село