Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Левски се похвали с нова придобивка

Левски се похвали с нова придобивка

Novsport

Левски продължава модернизирането на клуба във всички аспекти. "Сините" се похвалиха, че вече ще обслужават всичките си терени с една от най-модерните и нови машини за косене на тревното покритие - Ренсом&Джакобсен на американската фирма Текстрон.

"Все повече наши футболни отбори разбират важността от добрата поддръжка на спортните терени не само за скоростта, с която топката се движи по футболния терен, но също така и за здравето на самите футболисти. Ръководството на Левски закупи една от най-добрите косачки с възможност да регулира височината на косене до милиметър с помощта на специална призма за измерване височината на тревата. Така треньорът ще може да избира различна височина на тревното покритие срещу различните съперници. Т.е. може да се играе по-бърз или по бавен футбол.", коментира представителят на фирма Текстрон за България г-н Йонко Йонков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша