Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Лудогорец пусна билетите за гостуването на Хофенхайм

Лудогорец пусна билетите за гостуването на Хофенхайм

Novsport

ФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача от Лига Европа с ФК Хофенхайм в Зинсхайм на 7 декември от 19:00 ч. местно време.

Цената на един входен талон e 15 евро. Билетите се продават на тренировъчния комплекс Спортен център Лудогорец. Продажбата ще се извършва по следния начин:

*За фенове от Разград - продажба на тренировъчния комплекс и плащане на място.
*За фенове от цяла България - заявка по мейл (tickets@ludogorets.com) и изпращане с наложен платеж до съответния град.
*За фенове, живущи извън България - със заявка по мейл (tickets@ludogorets.com), предварително плащане по банков път и получаване на билетите в деня на мача от служител на ПФК Лудогорец.

Всеки желаещ да гледа на живо двубоя на трябва да изпрати заявка посредством мейл до tickets@ludogorets.com със следната задължителна информация - брой необходими билети, три имена, изписани на латиница, по документ за самоличност за всеки заявен билет, рождени дати на тези лицата, които ще присъстват на стадиона и телефонен номер за връзка.

На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец.Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача. В деня на срещата, 7 декември, представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша