Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Лудогорец ще прави нов сектор за гости

Лудогорец ще прави нов сектор за гости

Novsport

В Лудогорец най-накрая се усетиха, че сегашният сектор за гости, е меко казано, обида за запалянковците на противниковите отбори. От доста време насам се води дискусия за това, че клетката е негодна и не отговаря на нормалните човешки условия за гледане на мач.

УЕФА също е наясно с това, поради което в мачовете от Лига Европа на разградчани гостуващата агитка се настанява в сектор "А", а не в помещението с плексиглас.

Е, все пак промяна ще има, обяви ръководителят в клуба - Ангел Петричев.

"Чакаме да завърши полусезона, за да започне строителството на новия сектор "Г", който ще бъде огледален на трибуна "Моци". Разбира се, с някои неща, които касаят сигурността на стадиона. Но като цяло общата визия ще се спази, както е по проект. Как ще изглежда? Представете си трибуна "Моци" с някои допълнителни елементи, които биха повишили сигурността на стадиона. Но в никакъв случай няма да е нещо, което да е притеснително за гостуващите фенове. Този сектор поне по мнение на строителите ще бъде по-лесен от строежа на сектор "В", така че предполагам този сектор ще бъде готов по-бързо", заяви изпълнителният директор.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша