Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Людмил Киров: Трябват ни точки

Людмил Киров: Трябват ни точки

Novsport

Наставникът на Дунав Людмил Киров сподели, че е доволен от представянето на своя отбор, въпреки че русенци загубиха с 0:2 визитата си на Берое

"Беше трудно, доволен съм от моите футболисти. Играха доста добре. Не съм доволен от загубата. Нашият отбор се нуждае от точки. Ние сме отбор, за който всяка точка е важна. Поздравявам отбора на Берое. Грешките ги виждаме и ще наблегнем на тях. Може би футболистите се поизмориха. Берое игра доста организирано. Другата седмица идва много важен мач. Трябва да компенсираме там. Няма да се оправдавам с контузени футболисти."

"Надявам се, че до края на трансферния прозорец ще привлечем двама. Разбира се, че коментираме помежду си финансовото състояние на клуба. В отбора всичко е наред".


Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село