Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Мениджърът на Крусейдърс: На светлинни години сме от големите клубове

Мениджърът на Крусейдърс: На светлинни години сме от големите клубове

Novsport

Заради предстоящите мачове с Лудогорец мениджърът на Крусейдърс Стивън Бакстър е въвел обща закуска и обяд за отбора. Шампионите на Северна Ирландия наскоро направиха и втора необичайна промяна - от три тренировки седмично минаха на петдневен режим. „Това е естественият прогрес на нашия клуб по пътя към превръщането ни в по-голям клуб. Трябва да направим промени и във финансовата структура, както и да преразгледаме договорите на играчите", казва Стивън Бакстър в голям материал на ВВС.

Той е говорил надълго и нашироко с мениджъра на Дъндолк Стивън Кени, който постигна успех с класирането на тима си в групите на Лига Европа.

Заради завишеното количество ангажименти Бакстър е затворил магазина си за спортни стоки, който е бил негов бизнес в продължение на 21 години. „Опитах се да съвместявам двете работи, но не се получава. Обичам да поемам рискове и затова не се страхувам. Инвестирахме в джипиес технологии, които да ни дават данни за състоянието им по време на тренировка", доволен е Бакстър, който разкри, че за първи път е разузнавал съперник толкова далече. Той наблюдавал мача на Лудогорец със Славия за Суперкупата. Той все още не може да каже, че има голяма промяна в отбора, защото новият режим действа от сравнително скоро.Бакстър е впечатлен от факта, че Лудогорец са били на двуседмичен лагер в Австрия. „Вижда се колко огромна е разликата между двата отбора по отношение на разходите. Хората говорят, че нашият бюджет от 600 000 или 700 000 паунда е огромен, но ние сме все още на светлинни години от големите клубове", обяснява Бакстър. Той се надява, че спечелването на значителна за стандартите на клуба сума от УЕФА ще помогне - много на клуба. „Парите идват като награда за това, че се справяме добре. Ние обаче няма да си позволим да харчим безразборно”, завършва мениджърът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша