Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Мъри към Левски и ЦСКА: Първо се опитайте да играете така, както Лудогорец

Мъри към Левски и ЦСКА: Първо се опитайте да играете така, както Лудогорец

Novsport

Селекционерът на националния отбор на Казахстан Станимир Стоилов се обърна към Левски и ЦСКА.

Треньорът, който вкара "сините" и Астана в групите на Шампионска лига, посъветва двата столични клуба да се опитат да достигнат нивото и да изградят стил, подобен на този, практикуван от хегемона в България през последните няколко години - Лудогорец.

"Левски и ЦСКА имат още доста да се потрудят, ако искат да свалят Лудогорец от игровия връх. Аз лично ще подходя, ако съм на работа в конкурент на този тим, както беше в случая с Ботев, да изравня първо по игрови стил отбора. Да играе толкова добре, колкото те, и да ги надиграва. И това да се случва постоянно", каза Мъри в интервю за "Диема".

"В Левски имат за разрешаване не толкова финансови, колкото спортно-технически проблеми в преследването на върха. От дълго време повтарям, че на Левски проблемът никога не е бил финансов в последните години. Винаги е бил спортно-технически за решаване. През годините съм казал за Левски всичко. Убедих се, че никой от хората, които ръководят, не искат да го чуят. Те се обиждат или се сърдят. Надявам се Левски най-после наистина да успее да спечели титлата. Това ще бъде един наистина дългоочакван подарък за всички левскари", допълни Станимир Стоилов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша