Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Натирен от Левски финансов директор става шеф на Локо (Пд)

Натирен от Левски финансов директор става шеф на Локо (Пд)

Novsport

Босът на Локомотив Пд Христо Крушарски е измислил интересен начин да се справи с кризата, налегнала черно-белите в последно време. Вместо очакваните пари за просрочени заплати, на "Лаута" се обзаведоха с финансов директор.


Константин Баждеков ще изпълнява позната а му от Левски роля. Баждеков стана част от Левски в края на миналия век, когато президент на „сините” бе Владимир Грашнов. След това той заемаше поста на изпълнителен директор при Майкъл Чорни, а по време на ерата на Тодор Батков минаваше за най-довереното лице на адвоката. Финансистът запази мястото си и при едногодишното управление на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.


Сега комсомолският кадър ще започне работа в Локомотив, съобщава "Марица". "Лаута" ще е сериозно предизвикателство пред Баждеков,тъй като ще трябва да борави със суми с по няколко нули по-малко в дебита.


Апропо, май фактът, че е намерена работа на комсомслеца Баждеков е добра вест за черно-бялата общност.


Щом Крушарски назначава директори, значи няма да се маха. Кой знае...

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша