Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Неделев: Ако няма оферта от чужбина, ще остана в Ботев

Неделев: Ако няма оферта от чужбина, ще остана в Ботев

Novsport

Благодаря на футболистите, които са гласували за мене, на нашия отбор и на треньора ни. Без тях нямаше как да спечеля тази награда. Сега се надявам добрите дни за мене да продължат в следващите две седмици с две победи за националния отбор. И да продължим да се развиваме, заяви Тодор Неделев, който за втора поредна година беше избран за номер 1 в българското първенство при вот на другите професионални футболисти.

Тази награда е втора поредна за него, след като и през миналия сезон заслужи доверието.

"На клубно ниво се надявам да си следваме целите с Ботев и да бъдем още по-добри като отбор. За мен това признание е по-сладко дори от футболист на годината, защото е избор на колегите във втора поредна година", заяви още Неделев и добави:

"След този шамар, който получихме на финала за Купата, имах нужда от едно такова признание. На този етап няма оферта за мен. И, ако няма такава от чужбина, ще си остана в Ботев Пловдив."

"По принцип всеки се чувства добре на своето си място. Но ако дойде реално предложение отвън, е време да опитам отново късмета си зад граница", сподели Тодор Неделев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село