Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Николай Киров: Не можахме да овладеем топката, заслужен успех за Левски

Николай Киров: Не можахме да овладеем топката, заслужен успех за Левски

Novsport

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров прие загубата на своя тим от Левски с 4:1 за нормално имайки предвид играта и на двата отбора. Той заяви, че възпитаниците му не са успели да овладеят трайно топката и това е бил ключът към загубата.

"Абсолютно заслужена победа за Левски. През целия мач имахме проблеми с владеенето и се вдигнахме чак след като стана 4:1. Два гола от статични положения. По-големият проблем е, че не успяхме да владеем по-дълго топката."

"На стадиони като Герена трябва да проявяваш самочувствие, че можеш да излезеш от преса. Футболистите ми до тук и през изминалите шампионати показват, че те имат качества, но днес просто не беше техния ден. Най-вероятно имаше и умора, но и затова направих ротации. Чисто психологически ние бяхме в по-добро състояние спрямо резултатите от седмицата, но допуснахме много грешки. Ще анализираме впоследствие къде сме сбъркали и продължаваме напред. Ние винаги играем в зонова защита, досега не сме имали проблеми, а напротив. Много бързо се развиха нещата там, което говори, че не сме следяли топката и не сме реагирали добре в тези ситуации."

"Няма смисъл да се оправдаваме с умора, затова се готвим и затова има ротации. Причината за загубата просто беше липсата на самоучвствие в играта с топка. Кристиян Добрев показа, че не се страхува да излезе и титуляр.", завърши той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша