Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Николай Киров: Финалите са специфични мачове, шансовете са абсолютно равни

Николай Киров: Финалите са специфични мачове, шансовете са абсолютно равни

Novsport

„Явно състезателите мислеха за двубоя в сряда.“

Това призна треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров след домакинската загуба 0:1 от Берое в Първа лига, визирайки предстоящия исторически финал за Купата на България срещу Локомотив.

„Футболистите ни щадяха усилия и нямаше темпо“, каза Белия след поражението от заралии.

„Сигурен съм, че играчите имаха желание, но са действали подсъзнателно. Хубавото е, че няма наказани и контузени. Спестихме силите и на някои състезатели. За мен по-важно е играчите да поддържат ритъма. Затова заложих на доста състезатели, които играят по-често.“

„Тепърва ще обмисляме как ще играем срещу Локомотив. Всеки един двубой има своята важност. Разбира се, този в сряда е с най-голяма. Няма състезател, който да не е мотивиран на финал. Играли сме такива и съм убеден, че играчите ще бъдат настроени по най-добрия начин. Трябва да предадем силните и слабите страни на нашия противник. Шансовете са абсолютно равни. Всички знаем как протичат градските дербита. Финалите са специфични мачове. Не мисля, че е предимство, че сме изиграли един такъв. Важното е как ще се влезе в първите минути в двубоя", допълни той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село