Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Николай Киров хвърли яснота за входящите и изходящите трансфери в Ботев

Николай Киров хвърли яснота за входящите и изходящите трансфери в Ботев

Novsport

Наставникът на Ботев (Пловдив) - Николай Киров заяви на старта на подготовката за пролетния дял от шампионата, че "канарчетата" водят преговори с централен защитник. Той добави, че Яя Меледже е получил предложение за нов договор, но на този етап е отказал да предпише.

"Започваме подготовка с 25 футболисти. Новите хора, които ще започнат подготовка с нас са юноши на клуба. Пристигна нов състезател - Диого Кампос. За утре са насрочени неговите медицински изследвания. Ако се подпише договор с него, той ще се включи в подготовката на тима", започна Киров.
"Меледже лети на 10-и януари, има проблем с визата в Кот Д"Ивоар. Той има и договор с клуба до 30 юни 2018 година. Беше му предложен нов договор, който на този етап отказва да подпише. Чакаме го да се прибере и да проведем поредни разговори с него. В зависимост от неговата позиция ще преценим как да процедираме", продължи Киров.

"Щом съм дал съгласието да се водят преговори за подписването на нов договор, моето желание е да го задържим в отбора".

"Преговаряме с централен защитник. Когато всичко приключи, ще ви информираме за името му. Надявам се преговорите да са успешни"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша